Luni - Vineri de la 8:00 până la 17:00

Despre Hydrosystems

 

Cine suntem?

Suntem o echipă de oameni dedicați lucrului bine făcut, bine pregătiți, entuziaști și dornici să evoluăm.

Valorile după care ne ghidăm:

1. ANTREPRENORI
Suntem în căutare permanentă de noi oportunităţi
2. PROACTIVI
Nu așteptăm ca lucrurile să se întâmple, noi facem lucrurile să se întâmple.
3. DE ÎNCREDERE
Facem promisiuni realiste pe care le respectăm.
4. AMBIȚIOȘI
Căutăm în permanență noi provocări și încercăm să facem lucrurile mai bine în fiecare zi.
5. LUCRUL ÎN ECHIPĂ
Lucrăm împreună cu pasiune pentru a ne atinge ţelurile

Experiența vastă și buna cunoașterea pieței au dus la stabilirea de parteneriate pe termen lung. Aceste parteneriate sunt consolidate de nivelul serviciilor pe care le oferim, controlul calității, oferte comerciale atractive și livrări rapide.

Suntem 100% devotați principiului ”Mai Buni În Fiecare Zi” (Better Everyday!)

Ce oferim?

1. Soluții complete (produse și servicii) pentru transportul apei, structurate în trei linii de business clar definite: instalații, infrastructură, irigații
2. Ofertă variată de produse
3. Produse premium importate de la producători din Europa de Vest
4. Viteză de livrare datorită stocului de marfă precum și logisticii bine puse la punct
5. Garanția păstrării produselor în condiții optime, în depozite ultramoderne și suprafețe exterioare ce însumează împreună peste 15.000m2
6. Branduri proprii dezvoltate sub umbrela Hydrosystems, pentru o ofertă imbatabilă din punctul de vedere al raportului calitate/preț

Istoria companiei


Înființată în anul 2006, Hydrosystems SRL s-a făcut imediat remarcată pe piața din Moldova printr-o gamă diversificată de produse dedicate domeniului agricol cât și celui industrial.
Datorită dezvoltării rapide, în 2010 am început construcția propriului depozit și birouri, astfel încât, la începul anului 2011, ne-am mutat în propria casă.
Anul 2015 a fost un an plin de evenimente, astfel în acest an am devenit parteneri ai companiei belgiene Duco Ventilation and Sun Control, oferind clienților noștri cele mai avansate soluții de ventilare și protecție solară. Tot în 2015, pentru a fi mai aproape de clienți și pentru a le putea oferi servicii și produse de calitate în cel mai scurt timp, am deschis primul nostru magazin specializat.
În anii ce au urmat am extins continuu gama noastră de produse, prin parteneriate cu companii de renume din Europa, astfel asigurându-ne că clienții vor găsi la noi tot de ce au nevoie.
Acum ne concentrăm pe dezvoltarea afacerii prin optimizarea și diversificarea gamei de produse și pregătim lansarea unui magazin online. Încercăm în fiecare zi, prin ceea ce facem, să devenim mai buni pentru partenerii noștri.

Misiune și Viziune

Misiunea Noastră

Hydrosystems este un partener de afaceri responsabil, onest şi de încredere.
Orientarea noastră către client, experienţa vastă şi extinderea permanentă a gamei de produse şi servicii, ne plasează în mod ideal pentru a servi mai bine nevoile clienţilor noştri.
Cu gama noastră largă de produse, puterea de cumparare substanţială, colaborările internaţionale, flexibilitatea şi sistemul de logistică eficient creăm valoare adaugată durabilă pentru toţi partenerii noştri.


Viziunea noastră

Să devenim cel mai de încredere furnizor, oferind clienților produse și servicii de calitate, la prețuri corecte, livrate în timp util.

De ce Hydrosystems?

Stimate partener,
Prin devotament și profesionalism, am reușit să devenim unul dintre cei mai importanți distribuitori la nivel național de sisteme pentru transportul apei. Oferim astăzi o gamă completă de produse pentru piețe specifice.
Suntem mândri de reușitele noastre și ne propunem să fim cel mai bun partener pentru clienții noștri, pentru a dezvolta relații de durată și proiecte de succes, bazate pe calitatea produselor, superioritatea și promptitudinea serviciilor.
Ariile de business pe care ne concentrăm acoperă trei domenii: instalații, infrastructură, irigații.
Promisiunea Hydrosystems: profesionalism, seriozitate, grijă față de client, promptitudine și un raport corect între calitate preț.
Obiectivul nostru principal este satisfacerea nevoilor partenerilor noștri prin disponibilitatea STOCULUI, prin oferirea unei GAME complete și prin nivelul SERVICIILOR oferite.

Certificatele ISO