Luni - Vineri de la 8:00 până la 17:00

Termeni și Condiții

Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Acesti Termeni si Conditii, precum si informatia despre produsele afisate pe site sunt oferte publice, in conformitate cu articolul 681 din Codul civil al Republicii Moldova si a Legii nr. 284 privind Comertul Electronic. Site-ul www.hydrosystems.md este proprietatea companiei Hydrosystems ML SRL. Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului www.hydrosystems.md cat și toate condițiile de achizitionare a produselor și serviciilor comercializate prin intermediul site-ului nostru. Cumparatorul, dupa ce a luat cunostinta cu textul acestor conditii de vanzare, le accepta prin bifarea alineatului “Am citit și sunt de acord cu termeni și condiții site-ului web *“. Relatiile dintre client si vanzator sunt stabilite in baza Legii nr. 105 din 13.03.2003 cu privire la Protectia drepturilor consumatorului, si a altor acte normative adoptate in conformitate cu aceasta.
Informatii despre produse

www.hydrosystems.md  face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor. In cazul in care anumite produse nu sunt pe stoc, ne rezervam dreptul de a va oferi un produs mai scump, respectand culoarea , marimea si tipul , la acelasi pret ca cel din comanda initiala.

Comenzi si livrare

Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in LEI si contin TVA.

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Republica Moldova si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile facute in zilele lucratoare, pana la ora 16, ora Republicii Moldova, se livreaza in cel mult o zi lucratoare.

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si Hydrosystems ML SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca Hydrosystems ML SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

 

Politica de retur 

Potrivit Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței (APCSP), în cazul produselor fără defecte avem dreptul de a preschimba produsul cu unul similar sau de o calitate mai bună, cu achitarea diferenţei de preţ, dacă nu-l putem utiliza conform destinaţiei. Totodată, dacă produsul nu poate fi schimbat, consumatorul are dreptul să solicite să i se restituie banii.  În cazul în care produsul are defecte, consumatorul poate cere repararea gratuită a acestuia. Totodată, în cazul achiziționarii unui produs cu defecte clientul are dreptul să ceară înlocuirea acestuia cu unul similar, dar de calitate sau returnarea banilor achitați pentru acel bun. Consumatorul are dreptul să ceară înlocuirea produsului de calitate corespunzătoare în decurs de 14 zile calendaristice, exceptînd data procurării. Dacă ați cumpărat un produs online cu livrare la domiciliu, aveți, de asemenea, dreptul de a anula și returna comanda în termen de 14 de zile*. 

În cazul în care la momentul adresării consumatorului unitatea de comerţ nu dispune de un produs identic celui returnat, consumatorul este în drept să ceară restituirea sumei plătite pentru produs. 

În astfel de cazuri, cumparatorul prezintă bonul de casă sau un alt document care confirmă actul procurării produsului, împreună cu produsul vîndut, iar vînzătorul primește produsul respectiv şi restituie suma plătită.

Notă: Înlocuirea produsului de calitate corespunzătoare se efectuează dacă acest produs nu a fost utilizat  (şi-a păstrat aspectul exterior, sigiliile şi etichetele), proprietăţile de consum.

Regulamentul procedurii de retur:

Pentru produsele returnate in magazin sunt necesari urmatorii pasi:

Clientul preda produsul in magazin cu toate componentele, accesoriile, inclusiv manuale si certificate de garantie, obligatoriu insotit de factura/ bon fiscal si de dovada platii, in baza unui proces verbal de predare primire.

Hydrosystems ML SRL va face o evaluare a starii produsului, inclusiv in ceea ce priveste componentele si accesoriile acestuia. Evaluarea produsului predat in magazin se va face pe loc de catre consultantul in vanzari.

In cazul in care plata comenzii s-a facut cu un card bancar, rambursarea se va face prin aceeasi metoda de plata in cel mult 3 zile de la data la care Hydrosystems ML SRL intra in posesia produsului returnat.

In situatia returului in magazin, daca clientului opteaza pentru inlocuirea produsului returnat cu un alt produs disponibil la vanzare, clientului i se va rambursa doar diferenta dintre valoarea returului si pretul noului produs (sau, dupa caz, va achita diferenta de bani).

Cine are acces la informatiile colectate de la dvs

Hydrosystems ML SRL nu va dezvalui nici un fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte parti fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta.

In acelasi timp insa, Hydrosystems ML SRL poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru, cand este cerut de o autoritate competenta sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor Hydrosystems ML SRL.

In concluzie, atunci cand accesati site-ul www.hydrosystems.md si sunteti rugat sa ne dezvaluiti informatii despre dvs., veti dezvalui aceste informatii doar site-ului www.hydrosystems.md, cu exceptia cazului cand serviciul sau informatia respectiva este oferita in parteneriat cu un alt site sau serviciu.

 

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.