Luni - Vineri de la 8:00 până la 17:00

14.12.2020
1779

Cum putem economisi la factura de gaz cu ajutorul Termostatului ?


Astăzi, când facturile la instalațiile de încălzire cu gaz sunt în continuă creștere, iar consumul de căldură nu scade, tindem să găsim o modalitate de a economisi la factură.

Dacă aveți încălzire autonomă acasă, atunci există multe opțiuni de economisire. Cel mai simplu mod de a optimiza funcționarea echipamentului care este deja instalat sunt termostatele pentru centrale care vă permit să economisiți bani. 

Esența dispozitivului este că pornește sau oprește cazanul, în funcție de creșterea sau scăderea temperaturii din locuință.
Puteți alege singur intervalul de temperatură.

Termostatul de ambianță fără fir Hydro-S este un dispozitiv pentru menținerea unei temperaturi constante înlocuință.

Dacă este programat corect, termostatul poate economisi până la 30% la consumul de gaz.

Cum putem obține astfel de rezultate ?

Multe termostate deja sunt setate din fabrică la regim de optimizare, însă aveți posibilitatea de a seta individual regimul de lucru a termostatului conform necesităților dvs.

De exemplu: setăm la termostat 2 moduri „zi” și „noapte”. 
1. 21 de grade ziua 
2. 18 grade noaptea 
Activăm timpul de funcționare pentru modurile „zi” și „noapte”: 23.00-6.00 - modul de noapte, 6.00-9.00 modul de zi, dacă nu este nimeni acasă în timpul zilei, setăm din nou de la 9.00 la 17.00 modul „noapte” și de la 17.00-23.00, când sunteți acasă setăm termostatul la modul „zi”.

Ca rezultat, se dovedește că cazanul funcționează la maxim de la 6.00-9.00 și de la 17.00-23.00, doar 9 ore, iar restul 15 ore cazanul functionează în modul de economie. Economiile în bani vor fi semnificative și nici nu veți simți diferența de temperatură.

Termostatele pot fi instalate pe toate cazanele care au capacitatea de a conecta un termostat extern, această funcție este disponibilă pe aproape toate cazanele moderne.

Dacă vreți să economisiți la factura de gaz, vezi AICI gama noastră de termostate, și cere o consultație mai amplă de la specialiștii noștri.
Scrie o recenzie
Notă: HTML-ul nu este tradus!