Luni - Vineri de la 8:00 până la 17:00

26.10.2020
1158

Avantajele sistemului de ventilare DUCO


Știai că o persoană pe timp de noapte elimină până la 35 de metri cubi de CO2? Astfel, în dormitorul unei familii tipice pe noapte se acumulează cel puțin 70 de metri cubi de dioxid de carbon. Cu toate acestea, mulți dintre noi nici măcar vara nu stăm cu geamurile deschise noaptea din cauza zgomotelor. Iarna nici nu mai zic, toți vor să economisească pe factura la căldură.
Iar acum, dacă deschidem geamurile, ne intră tot felul de toxine, insecte și se creează curenți de aer, la care mulți dintre noi sunt sensibili. Chiar eu, recent, din cauza asta m-am trezit cu un gât foarte inflamat și nu puteam înghiți normal câteva zile.
profilele DUCO, presupun un sistem de ventilare naturală a încăperilor și pot fi incorporate în orice tip de geam termopan.
În Republica Moldova ele sunt distribuite de Compania Hydrosystems și reprezintă unul dintre produsele top. Sistemul DUCO înseamnă geamuri uscate, ceea ce ne salvează de mucegai, de umiditate ridicată și de miros urât. De asemenea, dispozitivul nu permite trecerea prafului și a polenului, deci e o salvare și pentru oamenii care suferă de alergii. Totodată, datorită profilelor DUCO în locuință se menține o temperatură constantă și are loc schimbul de aer, ceea ce reduce riscul de a ne îmbolnăvi.
Montarea sistemului durează doar 15 minute. Pe site-ul www.duco.md găsiți catalogul cu modelele disponibile și prețul acestora. Tot acolo puteți solicita o consultare cu specialistul și puteți vedea cum arată sistemele deja instalate.
În Uniunea Europeană, profilele DUCO sunt o normalitate, iar în ultima perioadă deja și la noi tot mai mulți oameni optează pentru ele.
 
Articole Asemănătoare
Scrie o recenzie
Notă: HTML-ul nu este tradus!