Luni - Vineri de la 8:00 până la 17:00

Climatizor Airwell AW-HKD 9000BTU Inverter

9 850,00 lei
În Stoc
SPECIFICAȚII
Tip
Inverter
Utilizare
Rezidențial
Suprafață acoperită
Până la 25 m²
Capacitate generală
9000 BTU/h
Temperatura de operare la răcire
-15°C +50°C
...


Aparatul de aer condiționat Airwell produce mai mult confort decât consumă, făcându-l un dispozitiv economic cu un buget controlat. Spre deosebire de un aparat de aer condiționat convențional care utilizează un senzor de temperatură pe corp, are în plus funcția „I-Feel” ce măsoară temperatura exact acolo unde aveți nevoie datorită senzorului încorporat în telecomanda Airwell. Acest lucru asigură un control perfect al temperaturii.

 

Este un aparat de aer condiționat foarte silențios, cu doar puțin peste 22 dB vă permite să-l instalați oriunde. Cu aplicația pentru smartphone AirHome, aerul condiționat Airwell poate fi conectat la internet folosind un plug-in Wi-Fi. Puteți gestiona temperatura fiecărei camere, optimizandu-vă bugetul, chiar și atunci când sunteți departe de casă.

 

Lungimea comunicațiilor dintre blocurile Airwell poate ajunge până la 40 de metri, spre deosebire de majoritatea aparatelor de aer condiționat convenționale! Tehnologia inverter a compresorului, a motoarelor ventilatoarelor pentru exterior și interior funcționează cu clasa de eficiență energetică A++. În modul standby, consumul de energie este de doar 1 watt. Airwell folosesc cel mai modern freon „R-32” protejând stratul de ozon și economisind energia electrică. Autodiagnoza afișează un cod de eroare sau o scurgere a lichidului de răcire pe monitorul aparatului de aer condiționat, facilitând interacțiunea cu departamentul de service. În cazul unei pene de curent, după restabilirea alimentării Airwell se va porni cu setările ce au funcționat până la deconectare.

 

Datorită funcțiilor aparatului de aer condiționat Airwell asigură o răcire vara și o încălzire rapidă în sezonul rece. Un temporizator de pornire/oprire de 24 de ore vă va permite să controlați aparatul de aer condiționat la o oră prestabilită, de exemplu, să scădeți automat temperatura noaptea și să o ridicați dimineața când vă treziți. Toamna poate fi utilă funcția de dezumidificare. Pentru o casă de țară, poate fi utilă funcția de menținere a unei temperaturi de +8° C pentru a preveni înghețarea sistemelor de apă. Tratamentul anticoroziv al schimbătoarelor de căldură și plăcilor electronice cu circuite imprimate asigură o durată lungă de viață în condițiile climaterice din zona noastă.

SPECIFICAȚII
Tip Inverter
Utilizare Rezidențial
Suprafață acoperită Până la 25 m²
Capacitate generală 9000 BTU/h
Temperatura de operare la răcire -15°C +50°C
Temperatura de operare încălzire -20°C +24°C
Număr trepte ventilator 3
Kit instalare inclus Nu
EFICIENȚĂ ENERGETICĂ
Eficiența energetică răcire A++
Eficiența energetică încălzire A+
SPECIFICAȚII TEHNICE
Tensiune alimentare 230 V
Consum nominal la răcire 710 W
Consum nominal la încălzire 740 W
Capacitate nominală la răcire 2,64 kW
Capacitate nominală la încălzire 2,93 kW
UNITATE INTERNĂ
Debit de aer 520 m³/h
Nivel de zgomot 21 dB
Culoare Alb
Lungime 805 mm
Lățime 285 mm
Înălțime 194 mm
Greutate 7.5 Kg
UNITATE EXTERNĂ
Nivel de zgomot 55 dB
Culoare Alb
Lungime 700 mm
Lățime 550 mm
Înălțime 275 mm
Greutate 22.7 Kg
FUNCȚII
Funcții climatizare Răcire, încălzire, ventilatie, dezumidificare
Tehnologie Wi-Fi Tehnologie Wi-Fi
Modul WI-Fi inclus Nu
Caracteristici speciale I feel, Autodiagnoză, Autocurațare, Autodetecție scurgeri freon, Night Mode, Timer
Spune-ţi opinia
Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Nu sunt opinii despre acest produs.