banner_service

Servicii personale

Profesionişti pentru profesionişti

Hydrosystems investeşte în dezvoltarea angajaţilor proprii. Cu cât îşi cunosc mai binet activitatea, cu atât mai bine îşi vor putea ajuta şi clienţii. De asemenea, distribuim cunoştinţele în cadrul filialelor noastre internaţionale şi învăţăm unii de la alţii din cele mai bune practici.

Servicii personale

Serviciul personal este o parte importantă a serviciilor pe care le furnizăm. Numai astfel ne putem ajuta cu adevărat clienţii. Angajaţii noştri sunt pregătiţi să dea un răspuns profesionist la toate întrebările şi sunt întotdeauna gata să găsească soluţia optimă, indiferent de produs sau proiect.

Lucrăm cu echipe locale de vânzări, care deţin cunoştinţe excelente asupra propriilor pieţe. Membrii acestor echipe sunt întotdeauna disponibili pentru clienţii noştri. Astfel, lucrurile sunt foarte clare, iar obţinerea unui răspuns este extrem de uşor!

Servicii rapide

Vom răspunde rapid la toate întrebările şi ne face plăcere să ajutăm la rezolvarea problemelor. Departamentul nostru tehnic se va ocupa de aceasta. Noul centru de distribuţie şi-a stabilit propriul Centru de service, aşadar putem asigura o asistenţă mai bună în cazul întrebărilor cu caracter tehnic.