banner_verantwortliches_handeln

Antreprenoriat responsabil

Ne aducem contribuţia

La Hydrosystems, acordăm atenţie mediului, societăţii şi viitorului, de aceea, noi lucrăm la dezvoltare a soluţiilor din gama noastră de produse care nu afectează mediul, achiziţionăm într-un mod responsabil şi lucrăm dintr-o infrastructură eficientă energetic. Chiar la construcția depozitului nostru, am investit in sistem de încălzire și racire geotermal.

Soluţii care nu afectează mediul

Biogazul şi căldura din surse geotermale sunt moduri eficiente din punct energetic pentru generarea energiei, care au o popularitate din ce în ce mai mare. Deţinem în stoc o gamă din ce în ce mai mare de conducte din PE (sudate electric) şi conectori, sonde, conectori Perrot şi supape de închidere (turnate din fontă), special proiectate pentru aceste aplicaţii.

Oriunde este necesar, noi lucrăm alături de furnizori specializaţi, aşa încât produsele noastre să îndeplinească în totalitate dorinţele clienţilor noştri şi să se conformeze cu reglementările legale.

Achiziţii responsabile

Pe pieţele pe care activăm, oferim o gamă de produse cât mai completă posibil. Pentru aceasta, achiziţionăm produse din întreaga lume. Lucrăm foarte îndeaproape cu mulţi furnizori şi efectuăm la intervale regulate vizite în fabricile acestora, pentru a ne asigura că produsele pe care ni le pun la dispoziţie sunt realizate în mod responsabil.

 

Pe scurt: suntem conştienţi de responsabilităţile noastre şi ne aducem contribuţia!